|
|
|
|
Odpowiedz
fomaino
Gość
|
Dodano: 2024-12-16 09:10:01
Hej, planuję otworzyć mały biznes usługowy i zastanawiam się, czy terminal płatniczy jest naprawdę potrzebny. Czy klienci naprawdę tak często pytają o płatność kartą, czy to raczej zbędny wydatek na początek? Jakie są wasze opinie?
|
|
|
|
bliks
Gość
|
Dodano: 2024-12-16 13:29:05
Hej, w dzisiejszych czasach terminal to praktycznie podstawa, nawet w małych biznesach. Klienci często płacą kartą, szczególnie młodsze osoby, które w ogóle nie mają przy sobie gotówki. Ja skorzystałem z programu Polska Bezgotówkowa – możesz dostać terminal za darmo na rok, bez prowizji. Tutaj masz li nk: https://polskabezgotowkowa.pl/. U mnie to działało super, bo klienci byli zadowoleni, że mogą płacić, jak chcą. Po roku musisz już płacić, ale to i tak się zwraca, bo ludzie częściej korzystają z usług, jak jest opcja płatności kartą. Zdecydowanie warto rozważyć.
|
|
|
|
Odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum. Regulamin
|
|
|
|
|
|